Forma Messut / Näytteilleasettajille

NÄYTTEILLEASETTAJILLE

********************************************************************************************************

Forma Kevät '15 -messut 23.-25.1.2015 Messukeskuksessa

Ilmoittautumiset Forma Kevät '15 -messuille tästä.

Lisätietoja Forma-messuista:
Lotta Tuoriniemi
Myyntipäällikkö, Suomen Messut
puh. 044 337 9936, lotta.tuoriniemi@messukeskus.com

www.formakevat.fi

********************************************************************************************************

Forma Messut Oy ja Suomen Messut tiivistävät yhteistyötään

Suomen Messut on ostanut viidenneksen Forma Messut Oy:n messuliiketoiminnasta. Kaupan myötä lahja- ja kodinsisustusalan ammattitapahtumat Forma Kevät ja Forma Syksy sekä kuluttajille suunnattu Sisusta! -messut siirtyvät Suomen Messujen järjestämiksi vuoden 2014 alusta lähtien. Forma Messut pysyy tapahtumien vahvana taustavoimana toimeksiantajan roolissa.

Yhteistyö on ollut läheistä jo entuudestaan. Forma Messut valitsi Messukeskuksen näyttelyjensä areenaksi jo 90-luvun alussa ja on hoitanut tapahtumien käytännön järjestelyt tiiviissä yhteistyössä Messukeskuksen henkilöstön kanssa.

– Forma Messuilla on pitkäaikainen ja syvällinen asiantuntemus lahjatavara- ja kodinsisustusalasta. Suomen Messuilla puolestaan on maan johtavan tapahtumajärjestäjän messuosaaminen, resurssit ja palvelutaso. Uskon näytteilleasettajiemme ja ammattilaiskävijöidemme hyötyvän voimien yhdistämisestä. Tapahtumien kehittäminen saa nyt aivan uutta potkua, sanoo Forma Messujen toimitusjohtaja Arja Tammi.

– Sopimus vahvistaa lahjatavara- ja kodinsisustusalan osaamistamme. Kaupan ala on digitalisoitumisen myötä haasteellisessa tilanteessa. Messuilla on suuri merkitys alan kohtaamispaikkana, jossa tehdään kauppaa, solmitaan pitkälle kantavia sopimuksia sekä synnytetään uusia ideoita ja verkostoja, sanoo Suomen Messujen myyntijohtaja Mikko Horppu.

Kesän aikana uudistunut Messukeskus tarjoaa tapahtumille jatkossa yhä paremmat puitteet. Galleria, pohjoinen sisäänkäynti ja Messukeskuksen ravintolamaailma on uudistettu täysin ja myös osa kongressitiloistamme remontoitu. Lisäksi Messukeskus saa täysin uusitut opasteet ja pohjoismaisittainkin ainutlaatuisen näyttävän mainosnäyttöjärjestelmän.

Forma Messut Oy jatkaa Forma & Furniture -lehden ja sähköisten uutiskirjeiden julkaisemista sekä sisustakotia.fi -nettiportaalin ylläpitoa.

Forma Messut Oy
Arja Tammi

********************************************************************************************************