Forma Messut / Näytteilleasettajille / Monipuolinen kävijämarkkinointi

Forma messujen monipuolinen kävijämarkkinointi

 

Forma Messut tarjoaa näytteilleasettajille osaston messuilla, mahdollisuuden näkyä messukävijöiden suosimalla teemaosastolla sekä osallistua messujen erikoisosastoihin ja -tapahtumiin.

Messunäkyvyyden lisäksi Forma tarjoaa näkyvyyttä useassa markkinointikanavassa ympäri vuoden.

Alan keskeisenä toimijana Forman markkinointi tavoittaa laajasti lahja,- kodinsisustus-
ja huonekalualojen tukku- ja vähittäiskaupat.

 

Forma Messuilta saat ainutlaatuisen kattavan markkinointipaketin kohdennettuna juuri
sinua kiinnostaville asiakkaille:

 

* Forma & Furniture -lehti

Tuoreen kyselytutkimuksen mukaan 82 % lehden lukijoista käyttää lehteä tuotehankintoja suunnitellessaan. Ilmoituksella lehdessä tavoitat kattavasti alan ammattilaiset.
Klikkaa mediakorttiin

Forma & Furniture 5-6/2012 digilehti

 

* Painettu messuluettelo Forma & Furniture -lehdessä
Tehosta näkyvyyttäsi tilaamalla logopaikka yhteystietojesi yhteyteen tai luettelon messukarttaan, tai messuluettelokuvalla tuotteistasi!

Forma & Furniture 4/2012 -messulehti

 

* Forma Online

Forma Online on sähköinen näytteilleasettajaluettelomme www.formamessut.fi -sivuilla. Näytteilleasettajana saat perustietosi luetteloon, mutta sinulla on mahdollisuus myös ostaa laajennettu esittelysivu, johon saat 6 tuotekuvaa, yrityksesi esittelyn ja logon sekä www-linkin.

Klikkaa Forma Onlineen

 

* inFORMAtion-kirjeet

inFORMAtion-kirjeemme tavoittavat kuukausittain yli 15 000 vähittäiskaupan ostajaa, yrittäjää ja muuta alan ammattilaista.

Katso esimerkki tästä

 

* Bannerit ja logot www.formamessut.fi -sivuilla

Yrityksesi bannerista nettisivuillamme asiakkaat pääsevät klikkaamaan suoraan sivuillesi. Esimerkiksi ennakkorekisteröitymissivulla käyvät kaikki Forma Messuille tulevat kävijät. Banneri- ja logopaikkoja on rajoitettu määrä, joten ne kannattaa varata nopeasti.

Kysy lisää: Forma Messut, puh. 010 820 9800,
email: forma@formamessut.fi

 

* Sisustakotia.fi

Sisustakotia.fi on kuluttajaportaali sisustuksesta innostuneille suomalaisille. Tämän palvelun avulla voit markkinoida tuotteitasi jälleenmyyjillesi ja helpottaa heidän markkinointiponnistuksiaan kuluttajille!
Tutustu tästä

Kysy lisää sisustakotia.fi -näkyvyydestä:
Forma Messut, puh. 010 820 9800,
email: forma@formamessut.fi

 

* Asiakaskortit ja lehti-ilmoittelu

Säännöllisen lehti-ilmoittelun lisäksi Forma lähettää henkilökohtaisen kutsun messuille yli 20 000:lle lahja-, taloustavara- ja kodinsisustusalan kauppiaalle, liikelahjaostajalle ja muulle alan ammattilaiselle. Näytteilleasettajilla on mahdollisuus kutsua omia asiakkaitaan messuille Forman asiakaskorteilla.

 

* Lehdistötiedottaminen

Säännöllinen lehdistötiedottaminen ja messujen yhteydessä järjestetyt lehdistön aamiaisbrunssit ovat tärkeä osa messujen tunnetuksi tekemistä. Myös näytteilleasettajien kannattaa muistaa messuille osallistuvaa lehdistöä esitteillä ja tuotenäytteillä.

 

Aktivoi messukävijät kohtaamaan juuri sinun yrityksesi ja linkitä messuosallistumisesi selkeästi muuhun markkinointiisi!